«Η μεγαλειώδης υποδοχή του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» σε ένα γήπεδο που έχει γράψει ιστορία»

Αρχική / νέα / «η-μεγαλειώδης-υποδοχή-του-κεεπεα-«ορίζοντες»-σε-ένα-γήπεδο-που-έχει-γράψει-ιστορία»
Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 25 Απρίλιος, 2018

Δελτίο Τύπου

 

Τη  Δευτέρα 23/04/2018, η  ΠΑΕ Ολυμπιακός άνοιξε με όλη της  την καρδιά τις πόρτες του γηπέδου  «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μόνο για τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου μας.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα των νέων μας, οι οποίοι έζησαν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που εξασφάλισε για μας ο αγαπημένος μας Dj,  Αντώνης Δημητριάδης από το «DJ Survival Concept Course»  .

Η καταπληκτική ξενάγηση  έκανε τους εκπαιδευόμενους μας να μάθουν για την ιστορία της ομάδας και να συγκινηθούν από αυτήν καθώς και να αισθανθούν πρωταθλητές αγγίζοντας και φιλώντας τα κύπελλα που έχουν συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ανεβαίνοντας προς τις κερκίδες του γηπέδου δεχτήκαμε τη θερμή υποδοχή του Leone που άνοιξε με τόση ζεστασιά την αγκαλιά του ενθουσιάζοντας μας όλους.

Η περιήγηση στις εγκαταστάσεις συνεχίστηκε με την είσοδο μας στον αγωνιστικό χώρο όπου βγάλαμε φωτογραφίες με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας Σίλβιο Προτό και από την χαρά μας «ξεσηκώσαμε όλο τον Πειραιά»!

Η ζεστή υποδοχή και φιλοξενία έκλεισε με μουσική, και πολλά δώρα, καθώς στο τέλος της ημέρας  μοιράστηκαν σε κάθε επισκέπτη υπογεγραμμένες ερυθρόλευκες φανέλες της ομάδας και δύο επαγγελματικές μπάλες ποδοσφαίρου για την συνέχιση της προπόνησης και στο Κέντρο μας.

 Ευχαριστούμε θερμά τον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που άνοιξε με τόση προθυμία και ζεστασιά μόνο για τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου μας τις εγκαταστάσεις του θρυλικού γηπέδου.

Κλείνοντας ένα τελευταίο ευχαριστώ στο «Dj Survival Consept Course»  για την πολύτιμη συμβολή του στην καταπληκτική αυτή εμπειρία των παιδιών με ειδικές ικανότητες του Κέντρου μας.

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές