Δελτίο Τύπου "Διευρύνουμε τους Ορίζοντες και με τη Μουσική"

Αρχική / νέα / δράσεις / δελτίο-τύπου-διευρύνουμε-τους-ορίζοντες-και-με-τη-μουσική
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 21 Νοέμβριος, 2017

                                                                                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διευρύνουμε τους ορίζοντες, κερδίζουμε τη ζωή…. και με τη Μουσική!
Αθήνα, Νοέμβριος 2017

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" σε συνεργασία με το DJ Survival, τη σχολή μουσικής παραγωγής και DJing πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα "Ημέρα DJing και Μουσικής" με εισηγητές τους καθηγητές της σχολής Dino MFU, V-Sag & Antonis Dimitriadis.
Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν να φέρει τα παιδιά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»,  κοντά στη μουσική και το DJing, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες μουσικοθεραπείας και χαράς, καθώς επίσης να τους μυήσει στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό νέων τεχνολογιών που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του χώρου.
Η ενέργεια αυτή είναι μέσα στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη συμμετοχή τους σε όσο τον δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας.  Η μουσική είναι ένας σημαντικός τομέας που διευρύνει τους ορίζοντες, δίνει χαρά και τονώνει την ψυχολογία.
H διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν προσφορά της σχολής,  DJ Survival και τους ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία, τη διάθεση και το χρόνο τους να προσφέρουν στους εκπαιδευόμενους μια μοναδική εμπειρία. Οι νέοι μας ενθουσιάστηκαν! Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μουσική και  με μεγάλη χαρά συμμετείχαν ενεργά.  Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες", κυρία Ιωάννα Πατσαβού , τηλ : 210.97.66.144

Λίγα λόγια για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες"
Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες είναι ένας ειδικώς πιστοποιημένος φιλανθρωπικός φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Από το 2013 λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση. Όραμά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η αξιοπρεπής διαβίωση των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους που απευθύνεται το Κέντρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στις επίσημες σελίδες των:
ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες : http://keepea.gr/
Dj Survival : http://djsurvival.com/

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές