Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Εργοθεραπείας

Αρχική / νέα / εορτασμός-παγκόσμιας-ημέρας-εργοθεραπείας
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 1 Νοέμβριος, 2018

«Εργοθεραπεία..

Τα έργα είναι μοναδικά για τον καθένα και προσφέρουν ικανοποίηση για ολοκλήρωση ως αποτέλεσμα συμμετοχής σε αυτό» - ΑΟΤΑ 2002 

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εργοθεραπείας, οι Eργοθεραπευτές του Kέντρου μας για 4η συνεχή χρονιά διοργάνωσαν δραστηριότητες με Φορείς του Δήμου Ηλιούπολης εχθές Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018.

Συγκεκριμένα πραγματοποίησαν δράση στον Α’ Παιδικό Σταθμό της Ηλιούπολης. Σαράντα παιδάκια ηλικίας 3,5 ετών έως και 5 ετών είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε παιχνίδια κίνησης (αγώνες με πηδήματα επάνω σε υλικό με φούσκες, bowling), σε δημιουργία ψηφιδωτού αλλά και να βρουν τον «κρυμμένο θησαυρό» μέσα σε κουτί γεμάτο με άμμο αλλά και σε κουτιά γεμάτα με όσπρια και ζυμαρικά.

Τα παιδιά περίμεναν τη σημερινή μέρα με ιδιαίτερη χαρά και το αίσθημα της ικανοποίησης στο τέλος της δράσης ήταν ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους.

 Η Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Οκτωβρίου μετά από απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργοθεραπείας (World Federation of Occupational Therapists), μέλος της οποίας είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών.

 

  

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές