Επιμορφωτικό Σεμινάριο στο Αμφιθέατρο του Αττικού Κολλεγίου

Αρχική / νέα / επιμορφωτικό-σεμινάριο-στο-αμφιθέατρο-του-αττικού-κολλεγίου
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 9 Φεβρουάριος, 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές στο Αμφιθέατρο του Αττικού Κολεγίου το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Προωθώντας την ενηλικίωση και τον αυτό-καθορισμό των ατόμων με νοητικές αναπηρίες" *, σε διοργάνωση του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) "Ορίζοντες".
Eυχαριστούμε από καρδιάς την εισηγήτρια της θεματικής Britt-Evy Westergård, (PhD)- Department of Behavioural Science, Oslo and Akershus University College of Applied Sciences, για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκε μαζί μας.
Θερμά ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες και τη διευθύντρια του κ. Αρετή Δόνου για την άψογη συνεργασία καθώς και στην κ. Χαρά Κοντοχρήστου, Τομεάρχη των Παιδαγωγικών του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ιπποκράτειος για τον συντονισμό της ημερίδας!

*Η πρωτοβουλία χρηματοδοτήθηκε από την Ισλανδία, το Λίχτενσταϊν και τη Νορβηγία μέσω της Πρωτοβουλίας Διμερών Σχέσεων του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ των EEA Grants στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες». Διαχειριστής επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές