3η Συνάντηση Djing & Μουσικής

Αρχική / νέα / 3η-συνάντηση-djing-μουσικής
Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 17 Ιανουάριος, 2018

Διευρύνουμε τους Ορίζοντες...Κερδίζουμε την ζωή και με την μουσική!!!

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου  2018, το Κέντρο μας, σε συνεργασία με το DJ Survival, τη σχολή μουσικής παραγωγής και DJing πραγματοποίησαν μια ακόμα εκπαιδευτική εκδήλωση, στον δικό τους χώρο , με εισηγητές τους ξεχωριστούς καθηγητές της σχολής Dino MFU, V-Sag & Antonis Dimitriadis.
Οι εκπαιδευόμενοι ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στη μουσική και το DJing, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες μουσικοθεραπείας, τραγουδιού, χορού και χαράς, καθώς εξοικειώθηκαν ακόμη περισσότερο με τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό νέων τεχνολογιών που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του χώρου.

Μια ευχάριστη έκπληξη που εξασφάλισε για εμάς η ομάδα των Dj Suvival, ήταν τα ξεχωριστά κολιέ με σύμβολο ακουστικά που χρησιμοποιούν οι Djs. Τα κοσμήματα που μας δώρισαν,  φτιαγμένα με περίτεχνο τρόπο από το “Astra Jewels” έδωσαν μεγάλη χαρά στους εκπαιδευόμενους μας.

Η επίσκεψη μας «έκλεισε» με μια μικρή συνέντευξη από έναν εκπρόσωπο των εκπαιδευόμενων μας προς τον Dino μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα για αυτόν όπως το «Ποιο είναι το μεγαλύτερο του όνειρο;», «Πως νιώθει όταν παίζει μουσική» κ.α.
Η ενέργεια αυτή είναι μέσα στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη συμμετοχή τους σε όσο τον δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας. Η μουσική είναι ένας σημαντικός τομέας που διευρύνει τους ορίζοντες, δίνει χαρά και τονώνει την ψυχολογία.
H διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν προσφορά της σχολής, DJ Survival και τους ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία, τη διάθεση και το χρόνο τους να προσφέρουν στους εκπαιδευόμενους άλλη μια μοναδική εμπειρία. Για ακόμα μια φορά οι νέοι μας ενθουσιάστηκαν, ! Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μουσική και με μεγάλη χαρά συμμετείχαν ενεργά. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση…

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές