5η Συνάντηση Djing & Μουσικής

Αρχική / νέα / 5η-συνάντηση-djing-μουσικής
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 17 Απρίλιος, 2018

Διευρύνουμε τους Ορίζοντες...Κερδίζουμε την ζωή και με την μουσική!!!

Την Δευτέρα 16  Απριλίου  2018  , το Κέντρο μας, σε συνεργασία με το «DJ Survival», τη σχολή μουσικής παραγωγής και DJing πραγματοποίησαν την 5η εκπαιδευτική εκδήλωση, στις όμορφες εγκαταστάσεις της σχολής τους  , με εισηγητές τους ξεχωριστούς καθηγητές της Dino MFU, John Rous, John Plav & Antonis Dimitriadis.
Οι εκπαιδευόμενοι είχαν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας διαφορετικής τάξης, να απολαύσουν και να νιώσουν την εξέχουσα οπτικοακουστική διαφορετικότητα αυτής της ξεχωριστής «μαθητικής» αίθουσας! Το πρωτόγνωρο συναίσθημα της ακουστικής, συνοδεία της εικόνας με τις κάμερες και τους ίδιους στα monitor δημιουργεί ένα «ταξίδι» που διευρύνει τους ορίζοντες διάθεσης, ψυχολογίας και συμπεριφοράς.

 Για ακόμα μια φορά το «DJ Survival» μας έκανε να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και μέσα από την μουσική να ονειρευτούμε και να ξεχαστούμε από αυτά που μας προβληματίζουν! Κάθε επίσκεψη είναι πραγματικά για τους νέους μας μια ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τον εαυτό τους. Το συναίσθημα που νιώθουν οι είναι πραγματικά μοναδικό, καθώς πια το χώρο που πραγματοποιούνται τα μαθήματα τον αισθάνονται σαν το σπίτι τους και τους καθηγητές της σχολής σαν δικούς τους ανθρώπους.

Η επίσκεψη μας έκλεισε για ακόμα μια φορά δωρίζοντας στους εκπαιδευόμενους μας από κάτι. Αυτή τη φορά έφυγαν με Cds από ξεχωριστές μουσικές για να συνεχίζονται τα μουσικά «ταξίδια» και μετά το πέρας της δράσης…  

Η ενέργεια αυτή είναι μέσα στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη συμμετοχή τους σε όσο τον δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας. Η μουσική είναι ένας σημαντικός τομέας που διευρύνει τους ορίζοντες, δίνει χαρά και τονώνει την ψυχολογία.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά το «DJ Survival» και τους καθηγητές του,  για την δοτικότητα τους και την διάθεση τους να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές!

Κλείνοντας…τους ευχαριστούμε ακόμα που μας φέρνουν πιο κοντά στα όνειρα μας και μας κάνουν να πιστέψουμε  πως όλα είναι δυνατόν να συμβούν…

Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση…

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές