6η Συνάντηση Djing & Μουσικής

Αρχική / νέα / 6η-συνάντηση-djing-μουσικής
Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 23 Μάιος, 2018

Διευρύνουμε τους Ορίζοντες...Κερδίζουμε την ζωή και με την μουσική!!!

Την Δευτέρα 21  Mαϊου  2018  , το Κέντρο μας, σε συνεργασία με το «DJ Survival», τη σχολή μουσικής παραγωγής και DJing πραγματοποίησαν την 6η και τελευταία για την φετινή σεζόν εκπαιδευτική εκδήλωση, στις όμορφες εγκαταστάσεις της σχολής τους  , με εισηγητές τους ξεχωριστούς καθηγητές της Dino MFU, John Rous, John Plav & Antonis Dimitriadis.

Η επίσκεψη αυτή περιλάμβανε όπως κάθε φορά πολύ μουσική κάνοντας μας να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας, να εκφραστούμε μέσα από το τραγούδι, να ονειρευτούμε και να ξεχαστούμε από αυτά που μας προβληματίζουν. Κλείνοντας το μάθημα μας κάναμε τον απολογισμό των όσων αποκομίσαμε από τις μηνιαίες συναντήσεις μας…οι λέξεις «χαρά», «χαμόγελα», «ευγνωμοσύνη», «ονειρεύομαι», «ευτυχία» κυριάρχησαν…

 Η ενέργεια αυτή είναι μέσα στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη συμμετοχή τους σε όσο τον δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας. Η μουσική είναι ένας σημαντικός τομέας που διευρύνει τους ορίζοντες, δίνει χαρά και τονώνει την ψυχολογία.

Ευχαριστούμε θερμά το «DJ Survival» και τους καθηγητές του,  που όλο αυτό το διάστημα μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές, φέρνοντας μας πιο κοντά στα όνειρα μας!

Θα σας έχουμε στην σκέψη μας όλο το καλοκαίρι…περιμένοντας με ανυπομονησία να ξανασυναντηθούμε…

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές